"Другият треньор започна да дърпа играчите ни": И Славия в скандал, Венци Стефанов коментира


"Другият треньор започна да дърпа играчите ни": И Славия в скандал, Венци Стефанов коментира
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4927 0

След нервите и скандалите около родни клубове и участието им в европейските клубни турнири, още една среща между роден представител и чуждестранен съперник доведе до неразбории. Става въпрос за приятелската среща между Славия и ФК Секция Нес Циона.

В края на първото полувреме отборът от второто ниво на футбола в Израел и "белите" играеха при 0:0. Двата тима обаче се спречкаха, напрежението стремглаво се покачи, а двубоят нямаше защо да бъде продължаван, предвид това, че става въпрос за приятелски мач.

След срещата президентът на столичния клуб Венцеслав Стефанов изрази своето мнение. Според него всичко е започнало от треньора на противниковия отбор, след което неговите футболисти са го последвали.

"Видяхме един треньор, който за мен е, аз не разбирам, че така трябва да постъпват треньорите. Влезе на терена, започна да дърпа наши играчи. Техните футболисти скочиха, нашите скочиха. Няма нужда са де играе по този начин.

След като няма култура по-добре да не се играе мача. Няма нужда да се случват такива неща. Не на всяка цена трябва да се проведе мача. Записваха си с телефони. Може би търсиха провокация или нещо да се случи" - коментира Стефанов.

Мачът на "белите" от Първа лига бе отложен поради ангажименти на Лудогорец в Европа. Поради това бе потърсена и приятелската среща. Вижте на кое място е Славия в класирането на българската Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички