"Доволен съм": Любо Пенев не пожела да мрънка след загубата от Лудогорец


"Доволен съм": Любо Пенев не пожела да мрънка след загубата от Лудогорец
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1804 0

Треньорът на Хебър - Любослав Пенев, сподели впечатленията си от мача на своя тим с Лудогорец, който се състоя в неделя вечер. Пазарджиклии допуснаха поражение в Разград с 1:3 в двубой от 15-ия кръг на Първа лига.

Така неговият отбор остана девети в класирането с актив от 19 точки. Въпреки това, наставникът изрази задоволството си от видяното откакто е начело. 

Той отличи качествата на опонента, като също така похвали възпитаниците си за отпора, който дадоха. Не пожела да критикува натоварената и сложна за Хебър програма, а дори напротив - каза, че тя е еднаква за всички.

Как видя Ел Голеадор загубата от "орлите"?

"Аз съм реалист и винаги се опитвам да бъда обективен. Противникът се представи по-добре. Имахме положения през второто полувреме, започнахме го по различен начин от първото. Трябваше да играем по - смело през първите 45 минути. Не можахме да стопим двата гола разлика. Доволен съм от момчетата. Имаше настроение и желание през второто полувреме, така трябваше да се излезе", заяви Любослав Пенев и продължи с оценка за работата си до момента.

"Показахме, че можем да играем. Предполагам, че от голямото желание да се изявят направиха едно силно полувреме. В нито един момент не играхме само пред своята врата. Искахме да покажем добър футбол, да създадем опасни положения пред вратата на Лудогорец. Това е стилът ни, без значение срещу кой играем. Оценката ми е положителна и висока за първия полусезон. Това е програмата ни, всеки срещу всеки. Играем на добро ниво, спечелихме много точки, но не се задоволяваме само с това", добави той, обръщайки по-специално внимание на това, което предстои.

За програмата

"Приятна, неприятна - това е програмата. Всеки ще срещне всеки. Това как са подредени не зависи от нас. И днешният съперник, и следващият  искат да са първи в класирането. Сериозни противници, трябва да отговорим подобаващо. Не мисля за следващия мач, предстои ни дълъг път, играем чак следващия понеделник. Имаме достатъчно време за почивка, възстановяване. Трябва да излезем мотивирани, така е всеки път“, завърши Любослав Пенев.

А какво мнение сподели наставникът на разградчани Георги Дерменджиев?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички