Добрият стар Венци: Кой олигофрен иска лампи на стадиона?!


Добрият стар Венци: Кой олигофрен иска лампи на стадиона?!

1255 0

"Ще играем на стадион Славия. Кой иска лампи, кой е този олигофрен. Някой самозабравил се, дето има лампи", избухна президентът на Славия Венцеслав Стефанов по повод решението на БФС мачовете от новия сезон задължително да се провеждат на стадион с осветление.

Днес "белите" се събраха на стадиона в квартал "Овча Купел", за да започнат своята подготовка за новия сезон и за дългоочакваното си завръщане в евротурнирите.

Столичният тим започна подготовка с група от 27 играчи, от които трима нови - Божидар Васев, Александър Бранеков и Жереми Манзоро.

ПО-РАЗЧУПЕН НИКОГА НЕ Е БИЛ ФОРМАТЪТ НА ПЪРВЕНСТВОТО

"След като влязохме в Лига Европа нашите планове се промениха и ние съкратихме си подготовка на само 2 седмици. Имаме съвсем малко дни за подготовка преди първия мач. Втори ден сме заедно, направихме физически тестове и започваме тренировки, днес тръгваме на лагер в Банско, където ще бъдем до 25-ти, за когато имаме уредена контрола с Пирин Благоевград", разкри плановете на тима треньорът Александър Тарханов.

"Толкова много години станаха вече тия начални стартове, може би тази година е малко по-особена за мен, първо защото ще участваме в Лига Европа, второ защото ще участват тези момчета, които си извоюваха това право - нашите деца, рожбите на нашата школа и други момчета, които дадоха всичко от себе си, за да се класираме в този турнир.

Това е нещото, което най-много ме радва, че най-накрая плодовете на нашия труд се осмислиха", коментира Стефанов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички