Добри сделки, но в последния момент: Хубчев и Пенев с проблеми преди сблъсъка


Добри сделки, но в последния момент: Хубчев и Пенев с проблеми преди сблъсъка
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1677 0

ЦСКА 1948 приема Берое в последния ден на седмицата, като срещата е част от поредния кръг в Първа лига. До края на трансферния прозорец има още 3 дни, но двата тима успяха да осъществят силни трансфери, включващи офанзивни футболисти.

Столичани се подсилиха с пореден играч, а в случая става въпрос за Евгений Сердюк, който за последно бе част от Черно море. Именно с "моряците" той записа куп силни изяви, които го поставиха под светлините на прожекторите на родната сцена.

За него обаче стана ясно, че няма да вземе участие в предстоящата среща на новия си тим, тъй като не е картотекиран и по този начин Любослав Пенев няма да се възползва от услугите му.

В Стара Загора пък взеха двама офанзивни играчи от "Армията" - Калоян Кръстев и Митко Митков. За младокът е повече от ясно, че остава за още няколко срещи извън плановете на Петър Хубчев поради контузия. За бившия играч на Славия обаче няма яснота, тъй като вчера тренираше на облекчен режим и вероятно в най-оптимистичния случай би бил влязъл едва през втората част.

Вижте последните сделки от летния трансферен прозорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички