Берое отрече, че клубът се продава - всичко било "фантазия"


Берое отрече, че клубът се продава - всичко било "фантазия"
Снимка: Lap.bg

1785 0

От Берое официално съобщиха, че информациите за продажба на клуба към този момент не отговарят на истината. По-рано през деня се появиха вести, че клубът от Стара Загора може да бъде продаден, но чрез официалния си сайт заралии отрекоха тези новини.

"Във връзка с появилите се медийни информации за започнали преговори за продажбата на клуба, ПФК Берое информира футболната общественост, че въпросните "сензационни новини“ не отговарят на истината. В последните дни ставаме свидетели на редица подобни "бомби" и "шокиращи вести", свързани с нашия клуб, които са плод на фантазиите на някои хора и чиято цел остава неясна.

По всички теми, вкл. и касаещи собствеността и финансирането на клуба, призоваваме журналистите да се позовават на официалния сайт на ПФК Берое.

Акциите на клуба са собственост на Сдружение за подкрепа на футбола "Берое“ и представляващите сдружението не са водили разговори за прехвърлянето, продаването, подаряването им и пр. на когото и да било", се казва в съобщението в официалния сайт на старозагорци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички