Днес Изпълкомът се събира за първо заседание в последните няколко месеца


Днес Изпълкомът се събира за първо заседание в последните няколко месеца

1142 0

След няколко месечно прекъсване, днес, най-висшият оперативен орган в БфС - Изпълкомът, най-сетне се събира.

Вчера сайтът на централата обяви, че днес в 15:00 часа. ще се проведе редовното заседание на изпълнителния комитет. Самата сбирка се приема като новина, след като никой не е виждал от месеци президента на БфС Борислав Михайлов. Шефът не ходи на мачове от "А" група, а освен това отсвири и последния двубой на националния отбор с Азербайджан през октомври.

Срещата се чака с голям интерес, тъй като на нея се очаква Изпълкомът да вземе отношение относно случая с Литекс. Те са единственият орган, който може да върне "оранжевите" в елита на българския футбол, след като и Дисциплинарната комисия и Апелативната потвърдиха решението тимът да бъде изхвърлен от "А група.

Според различните слухове обаче днес на заседанието на изпълкома няма да се разглежда казусът "Литекс".

БФС ще одобри днес бюджет от 11 милиона лева за следващата 2016-а. Заседание на Изпълкома трябва да узакони предвидената още преди 12 месеца рамка, като са заложени евентуални промени в посока „нагоре“ на приходите предвид интерес от някои нови потенциални спонсори на централата, пък пише вестник "Труд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички