Димитър Васев: Трябват ни двама нови, но дали ще ги вземем...


Димитър Васев: Трябват ни двама нови, но дали ще ги вземем...
Снимка: БГНЕС

1305 0

Наставникът на Локомотив (София) Димитър Васев тръгна с притеснение за зимната селекция на тима за Турция, където отборът ще проведе втория си зимен лагер.

"Трябват ни двама-трима футболисти, но дали ще можем да ги вземем... Трудно осъществяваме трансфери. Разговаряме с футболисти, въпросът е, че те искат да изчакат. Лошото е, че при отрицателен отговор няма да имаме време да реагираме. Крайните срокове постоянно се променят", сподели Васев на тръгване, цитиран от "Дарик".

Той призна, че един от чаканите футболисти е Емил Гъргоров, за който обаче приоритет е да си намери отбор в чужбина.

Васев разкри, че интерес към играчи на Локо има, но той е под формата на запитвания и не очаква някой футболист да напусне отбора сега.

Накрая специалистът сподели, че клубът ще пусне двамата си национали Божидар Митрев и Даниел Генов за контролата на България с Румъния на 7 февруари.

"Нашето желание беше на 4 февруари да играят контрола, след това да отидат. Абсурд да не ги пуснем. Националният отбор винаги е с приоритет и се съобразяваме с това", категоричен бе Васев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички