Васев: Не можем да си позволим грешки в селекцията


Васев: Не можем да си позволим грешки в селекцията

1257 0

Старши треньорът на Локомотив (София) Димитър Васев заяви пред "Тема Спорт", че тимът не може да си позволи никакви грешки, както по отношение на селекцията, така и в преследването на поставените цели.

След силната есен "червено-черните" зимуват на трето място в "А" група, три кръга преди края на редовния сезон. "Железничарите" са на 5 точки от седмия Ботев (Пловдив), но имат доста тежка програма - гостувания на ЦСКА и Берое и домакинство на Черно море.

"Целите на първо време са оставане в шестицата и да продължим напред за купата. Не сме от хората, които летим в облаците, но и не се подценяваме. Задачите ни са реални и ще ги гоним докрай", коментира наставникът на столичани.

"Разговаряме с футболисти на определени постове, но още няма нищо конкретно. Всичко е с много въпросителни. Имаме нужда от попълнения, но няма да бързаме със селекцията, защото не може да си позволим грешки. Не сме отбор, който да може да вземе десет футболисти, от които двама да вършат работа, а осем да тежат на клуба", каза Васев.

"Може да се разделим с още футболисти освен Петър Димитров, а и някой да преотстъпим на други отбори. Но всичко това ще се решава въз основа на това, което ще привлечем", завърши треньорът на Локомотив (София).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички