Димитър Рангелов сподели, че е бил първият трансфер на Клоп в Дортмунд и разкри защо не се е получило


Димитър Рангелов сподели, че е бил първият трансфер на Клоп в Дортмунд и разкри защо не се е получило
Снимка: Getty Images/Guliver

1832 0

Нападателят на Славия Димитър Рангелов си припомни един от най-големите моменти в своята кариера, когато е привлечен от Борусия (Дортмунд) с Юрген Клоп начело. Българинът разкрива какво му е попречило тогава и признава, че сам е решил да напусне.

"Аз му бях първият трансфер тогава. Точно той отиде в Дортмунд и няма да забравя никога бях на нашето Черноморие в моя любим град Созопол с мои приятели – Чавдар Янков и други. Обади ми се по телефона въпросният Юрген Клоп. Най-интересното е, че този човек, където и да отиде, за много кратко време прави големи резултати. Отиде в Дортмунд, втората година ги направи шампиони, третата – също, играха финал в Шампионска лига.

Много интересен човек е, беше много интересно за мен, но за нещастие се контузих сериозно и пропуснах три месеца от времето, в което трябваше да се доказвам. Ние играехме с един нападател, а имаше много добри атакуващи футболисти – Лукас Бариос, Нелсон Валдес, Мохамед Зидан. Четири човека се борехме за едно място. Нямаше никакъв натиск от клуба, че трябва да си тръгна, просто взех решение за себе си, че трябва да отида да играя някъде. За мен футболът е не само пари и кариера, трябва и да се наслаждаваш" - разказва той пред "ТВ+".

А наскоро Юрген Клоп призна, че може да прекрати кариерата си след Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички