Димитър Бербатов обяви поредица от срещи преди конгреса на БФС


Димитър Бербатов обяви поредица от срещи преди конгреса на БФС
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1317 0

Екипът на Димитър Бербатов обяви, че преди изборния конгрес на Българския футболен съюз на 18 март ще бъдат провеждани редица публични срещи с футболни клубове във всички краища на страната. На тях освен Бербо, ще присъстват и Стилиян Петров и Мартин Петров.

"Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров ще проведат редица публични срещи с футболните клубове във всички краища на България преди изборния конгрес на футболния съюз на 18 март.

Димитър Бербатов и екипът му ще пътуват пак из страната, за да покажат уважение към хората, които изграждат българския футбол, да обсъдят отново най-големите проблеми и предизвикателства за футболните клубове и да представят предложенията си за решения заедно с ключови точки от стратегията за промяна и развитие на българския футбол.

Обиколката ще започне през следващата седмица. В унисон с желанието за пълна прозрачност ще бъдете информирани предварително за програмата по дни и градове", написаха от страницата на Бербатов.

През това време БФС започна мащабно проучване за развитието на българския футбол.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички