Димчо Ненов не вярва на "умрялата лисица" Локо (Пд)


Димчо Ненов не вярва на "умрялата лисица" Локо (Пд)

1074 0

Старши треньорът на Хасково Димчо Ненов заяви, че се надява днес срещу Локо (Пловдив) тимът му да повтори играта от победата над Лудогорец в първия кръг и пак да се поздрави с успех.

"Очаквам труден мач. Локомотив (Пловдив), въпреки че казват, че не им е добро състоянието, не загубиха в първите два кръга, и то срещу силни противници, които се борят за челните места. Играят добре в дефанзивен план. Имат добри изпълнители, които могат да решат всеки мач. С привличането на Камбуров стават силни и в атака", каза наставникът на новака в А група пред вестник "Тема спорт".

"Локомотив се изкарват, че едва ли не са събрани от кол и въже, а в същност имат доста футболисти с богат опит в А група. Уж в движение правят всичко, не са водили нормална подготовка, но това са си техни проблеми", добави Ненов.

"Битката ще е сериозна. Надявам се да се представим както в първия мач с Лудогорец и да играем със същата настоятелност в офанзивен и дефанзивен план. Дано и публиката пак да подкрепи отбора и да напълни стадиона. Чувам, че и от Пловдив ще дойдат доста хора. Така че трябва да ги зарадваме и да се получи здрав мач", завърши треньорът на Хасково.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички