Дерменджиев поема отбор от първата половина в "А" група?


Дерменджиев поема отбор от първата половина в "А" група?
Снимка: БГНЕС

2418 0

Славия може да има нов треньор в най-скоро време, твърди "Тема Спорт". Бившият наставник на Лудогорец Георги Дерменджиев е бил предложен на "белите".

Очаква се той отново да работи в екип със Стефан Генов. Поради тази причина последният е отказал да поеме Пирин (Благоевград) преди дни.

Столът на настоящия наставник на столичани Иван Колев се е разклатил сериозно след поредицата от слаби игри и резултати. Тя започна със загубата от "Левски" и изненадващото отпадане за Купата на България от втородивизионния Спартак (Плевен). Последва победа над Монтана като гост, но в последните два кръга "белите" загубиха от Локомотив (Пд) на "Лаута" и се отърваха на косъм от поражение и срещу последния Пирин. В следващия кръг на шампионата след паузата заради евроквалификациите Славия гостува на Черно море и при евентуална загуба Колев почти сигурно ще бъде освободен.

"Не искам да коментирам нищо сега. Предстои пауза, в която ще се работи", коментира президентът на клуба Венцеслав Стефанов. Той отрече да се правят промени в отбора на този етап.

Колев пое Славия през септември миналата година, след като напусна школата на "Левски", където бе главен методист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички