Делян Пеевски посочи двамата виновници за размириците и отсече: Или ще има държава, или няма да има!


Делян Пеевски посочи двамата виновници за размириците и отсече: Или ще има държава, или няма да има!
Снимка: БГНЕС

2947 0

Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски обвини кмета на София - Васил Терзиев, и спортния министър - Димитър Илиев, за безредиците по време на протеста срещу БФС снощи.

"Не може да има такива безредици, които се инициират от държавата. Кметът на София е виновен, и спортният министър", отсече политикът и продължи:

"Или ще има държава, или няма да има. Какво трябваше да правят полицаите, да се оставят да ги пребият? Видяхте какви фашистки поздрави вдигаха. Твърдо заставам зад момчетата от МВР, това трябваше да се прекрати!".

Пеевски взе отношение и по въпроса с исканата оставка на министъра на вътрешните работи - Калин Стоянов, от страна на ПП-ДБ.

"Не снощният ванадализъм на футболните фенове в София е причина от ПП-ДБ да искат оставката на МВР министъра. Имаме сведения, че е бил притискан от тях на изборите да работи в полза на ПП-ДБ.

Разбрах от хора от екипа му, че не го е направил и затова му искат оставката. Абсурдно е да се иска оставката на Калин Стоянов сега", бяха думите му, казани в кулоарите на парламента. Междувременно, цяла сутрин валят искания за оставки в парламента.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички