Дебютът на Балъков бе предизвестен с червен картон: Пирин би и изпревари Септември (ВИДЕО)


Дебютът на Балъков бе предизвестен с червен картон: Пирин би и изпревари Септември (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2219 0

Пирин Благоевград записа безценна победа с минималното 1:0 над Септември София. Двата отбора са сериозно замесени в борбата за оцеляване в Първа лига, а с успеха "орлетата" изпревариха столичани и вече имат две точки повече от тях.

Пирин е 13-и с 24 точки, докато Септември остава 14-и с 22. Дебютът на Красимир Балъков сякаш бе предизвестен в 29-ата минута, когато Иван Арсов си изкара червен картон! Той бе директно изгонен заради влизане в краката на Мартин Смоленски.

Георги Кабаков бе привикан да разгледа ситуацията с ВАР, след което бе категоричен и изгони бранителя на домакините. А това се оказа ключов момент от двубоя, тъй като за домакините предстоеше над едно полувреме игра с човек по-малко.

Заради накъсване на играта първата част бе с голямо добавено време, а в петата минута от него Мартин Смоленски изпревари Матин Стоянов, а вторият го препъна в наказателното поле, заради което Кабаков отсъди дузпа. Така падна и единственото попадение в срещата, след като Даниил Кондраков се нае с изпълнението и не сбърка.

През второто полуврме Септември игра по-добре от своя опонент, въпреки че бе с човек по-малко. Натискът на столичани обаче така и не даде резултат и в крайна сметка "орлетата" грабнаха така важните три точки в последния кръг от редовния сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички