ЦСКА и Литекс поискали размяна на местата си във футбола, БФС даде отговор


ЦСКА и Литекс поискали размяна на местата си във футбола, БФС даде отговор
Снимка: CSKA.BG

8101 0

От ЦСКА и Литекс са поискали да бъдат извършени промени във второто и третото ниво на българския футбол. Ловешкият клуб е изявил желание да се премести от Втора в Трета лига, където отборите са с аматьорски статут.

Идеята е на новия шеф на ДЮШ на ЦСКА

В същото време в Борисовата градина държат да прехвърлят ЦСКА II, воден от Стамен Белчев, от Трета във Втора лига, твърди "Блиц". Идеята била на новия шеф на ДЮШ на "Армията" Костадин Ангелов. Той искал вторият тим на "червените" да се състезава в професионалния футбол, тъй като треньорът и играчите му притежавали нужния потенциал.

От БФС са дали съгласие, но не за идния сезон

От двата клуба дори  са отправили официално допитване до БФС дали трансформацията за размяна на местата е възможна още за предстоящия сезон. От футболната ни централа е отговорила, че това няма как да се случи в последния момент, тъй като новият сезон чука на вратата си. При това положение въпросната рокада ще бъде осъществена догодина и ще влезе в сила от сезон 2024/25. В същото време пък от ЦСКА имат сериозен интерес към играч, направил име именно с екипа на Литекс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички