ЦСКА 1948 загря за Левски с успех срещу Арис Солун в последната си контрола


ЦСКА 1948 загря за Левски с успех срещу Арис Солун в последната си контрола
Снимка: Facebook: ЦСКА 1948

1929 0

ЦСКА 1948 победи Арис Солун с 0:2 на стадион "Македоникос" в приятелска среща. Българският тим излезе напред в резултата в 49' с гол на Стоян Стоичков, а Георги Русев покачи на 2:0 десет минути по-късно.

Това бе последната контрола на "червените" преди новия сезон в Първа лига, като завършва подготовка с 2 победи, 2 загуби и 1 равенство. В първия мач в шампионата гостуват на Левски в събота (15 юли) от 18:45 часа.

През първото полувреме имаше атаки и към двете врати, но без кой знае какви опасности. В 36' грешка на Елитон можеше да доведе до попадение, но Генадий Ганев се намеси по страхотен начин и предотврати опасността. До края на полувремето имаше няколко добри възможности за гърците, но отново Ганев бе безгрешен.

Второто полувреме започна отлично за ЦСКА 1948, като в 49' резервата Стоян Стоичков се възползва от неразбирателство в противниковия отбор. Стреля от средно разстояние, а Куеста не бе достатъчно убедителен - 0:1. 10 минути след това Георги Русев се възползва от подаване на Рапниу и стреля за 0:2. В следващите минути не последваха интересни положения, като в 78' Даниел Наумов спаси по отличен начин удар с глава на Панагидис.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички