ЦСКА 1948 забрави за загубата от ЦСКА, прегази Берое и оглави Първа лига


ЦСКА 1948 забрави за загубата от ЦСКА, прегази Берое и оглави Първа лига
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2379 0

Отборът на ЦСКА 1948 победи категорично Берое с 4:0 като домакин в мач от деветия кръг на Първа лига. "Червените" показаха, че са забравили поражението от ЦСКА и демонстрираха пълно надмощие срещу заралии, за да постигнат шестата си победа от началото на сезона.

След само 14 минути игра ЦСКА 1948 откри резултата. Ивайло Чочев засече центриране, но уцели греда. Топката обаче се озова в краката на Ангел Бастунов, който успя да вкара във вратата на Берое. Десет минути по-късно Парвиз Умарбаев вкара дебютния си гол с червената фланелка и удвои аванса на домакините.

След почивката възпитаниците на Петър Хубчев показаха, че не са се отказали и продължиха да търсят попадение. Такова обаче така и не идваше, а в 72-ата минута ЦСКА 1948 вкара трети гол. Марио Топузов намери Ивайло Чочев, който заби с глава и вкара деветия си гол през сезона.

В 89-ата минута хората на Любослав Пенев стигнаха до още едно попадение, след като Топузов отново влезе в ролята на асистент, а Александър Колев се разписа във вратата на Берое. 

С победата ЦСКА 1948 отново се завърна на върха в Първа лига с 20 точки - с една повече от втория ЦСКА, който е с два мача по-малко. Берое записа пето поражение от началото на сезона и остава на 10-о място с 8 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички