ЦСКА 1948 се похвали: Спечелихме делото за емблемата срещу "Ред Енимълс"


ЦСКА 1948 се похвали: Спечелихме делото за емблемата срещу "Ред Енимълс"
Снимка: Cvetomir Cvetkov / LAP.bg

1648 0

С публикация на своя официален сайт от ЦСКА 1948 съобщиха, че са спечелили делото, заведено от "Ред Енимълс" относно използването на емблемата на ЦСКА.

В текста на разпространеното съобщение се допълва, че клубът е удовлетворен от този факт, но се надява, че длъжникът ще погаси своите задължения!

Eто какво написаха от ЦСКА 1948:

Скъпи Армейци,

Имаме удоволствието да Ви уведомим, че ЦСКА спечели съдебното дело, заведено от „Ред Енимълс“ през 2020 г. относно използването на армейската емблема. Съдът окончателно отхвърли всички претенции срещу клуба ни и осъди „Ред Енимълс“ да ни заплати направените от нас разноски.

След влизането на съдебното решение в сила ЦСКА прояви толерантност и даде достатъчно време на „Ред Енимълс“ да заплати задълженията си към нас, но въпреки това плащане така и не последва.

Това ни принуди да се обърнем към частен съдебен изпълнител, който да събере дължимите ни суми, като във връзка с това беше наложен и запор върху емблемата, притежавана в момента от „Ред Енимълс“.

Изразяваме нашето удовлетворение от факта, че макар и малка част от правдата възтържествува, както и надежда, че длъжникът ще погаси своите задължения към нас.

От ръководството на ФК ЦСКА 1948".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички