ЦСКА 1948 разби румънския Сепси и показа на ЦСКА какво трябва да направи в Европа (ВИДЕО)


ЦСКА 1948 разби румънския Сепси и показа на ЦСКА какво трябва да направи в Европа (ВИДЕО)
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

6130 0

ЦСКА 1948 успя да се наложи с 3:1 над носителя на румънската купа Сепси в приятелски мач, който се игра в Австрия. "Червените" вкараха и трите си попадения през първата част, а през втората допуснаха едно в собствената си врата.

Двубоят, който стартира с 15-минутно закъснение заради организационни проблеми, започна силно за българския тим, който успя да открие в 18-ата минута от дузпа. С изпълнението и се нагърби национала Георги Русев, който не трепна и даде преднина на своите. В 34-ата минута румънците успяха да вкарат, но попадението бе отменено поради игра с ръка.

Бирсент Карагерен успя да се възползва от грешка в отбраната на Сепси 4 минути преди края на първата част. Нападателят отне топката и нанесе мощен удар от завидна дистанция, без да остави шанс на румънския страж за 2:0.

В 44 минута пък "червените" направиха резултата класически (3:0). Бирсент Карагерен съумя да намери новодошлия в ЦСКА 1948 сърбин - Неделко Пишчевич, в наказателното поле, който с елегантен финт елиминира своя пазач и с много плътен удар вкара дебютното си попадение.

Началото на втората част бе доста равностойно. И двата тима създадоха по няколко положения, но те не застрашиха опасно противниковите вратари. В крайна сметка, Сепси успя да върне едно попадение в 72'. Влезлият като резерва нападател Марио Рондон засече центриране и вкара топката във вратата на тима от Бистрица.

Припомняме, че румънският Сепси бе изтеглен за съперник на родния гранд ЦСКА в третия по сила европейски турнир Лига на конференциите. Двата тима ще мерят сили във втория квалификационен кръг на надпреварата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички