ЦСКА 1948 отбеляза годишнината от рождението на Трифон Иванов


ЦСКА 1948 отбеляза годишнината от рождението на Трифон Иванов
Снимка: Getty Images

1293 0

От ЦСКА 1948 почетоха великия капитан на България Трифон Иванов с публикация във "Фейсбук". Столичният клуб отбеляза годишнината от рождението на легендарния бранител.

"На този ден през 1965 г. е роден непробиваемият Трифон Иванов, който днес щеше да навърши 57 години! Сърцето в защитата на България и ЦСКА ни напусна през февруари 2016 г. Туньо е бронзов медалист от световното първенство в САЩ през 1994 г., като защитава цветовете на България и на Евро 96 и на световното през 1998 г."

"Трикратен шампион на страната с фланелката на ЦСКА. Носител на Купата на България от 1989 г. В същата година печели и Суперкупата с "червените". В периода 1995-96 г. вдига с австрийския Рапид Виена шампионската титла, Купа и достига финал с тима в турнира за Купата на носителите на купи. Безстрашен и отдаден на футбола! Истински Човек! Почивай в мир, Туньо! Никога няма да те забравим! Вечна памет!", написаха "червените".

Вижте още: Съдийските назначение за 4-и кръг от Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички