ЦСКА 1948 на 5 май: 75 години след създаването на ЦСКА, ние продължаваме да браним честта и моралните устои


ЦСКА 1948 на 5 май: 75 години след създаването на ЦСКА, ние продължаваме да браним честта и моралните устои
Снимка: Фейсбук страница на ЦСКА 1948

2940 0

С пост в официалната страница на клуба в социалната мрежа Фейсбук, от ЦСКА 1948 честитиха 75-ия рожден ден на "нашия любим и незаменим отбор!".

"Днес, на 05.05.2023, 75 години след създаването на ЦСКА, ние продължаваме да браним честта и моралните устои, заложени в ДНК-то от генералите, основали този велик клуб", написаха "червените" и допълниха:

"Във времена на бурни събития и трудности, споходили любимия ни клуб, марката ЦСКА задължава да се борим и върнем победния марш на отбора. Клуб, създаден да побеждава и ражда шампиони. ЦСКА ЗАВИНАГИ!".

Ето какво гласи целият пост на ЦСКА 1948:

"ЦСКА на 75! Честит рожден ден на нашия любим и незаменим отбор! 

Днес се навършват 75 години от основаването на най-великия и титулуван български футболен отбор - ЦСКА. Една безгранична и необяснима любов, предавана през поколения и преминала границите на просто футболен клуб.

Днес, на 05.05.2023, 75 години след създаването на ЦСКА, ние продължаваме да браним честта и моралните устои заложени в ДНК-то от генералите основали този велик клуб. Защото ЦСКА е символ на победата, доказал през годините своето величие и класа, постигнал неповторими и ненадминати успехи и създал славни имена, оставили следа в златните страници на "Армейската" история.

Във времена на бурни събития и трудности споходили любимия ни клуб, марката ЦСКА задължава да се борим и върнем победния марш на отбора. Клуб създаден да побеждава и ражда шампиони.

ЦСКА ЗАВИНАГИ!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Кюстендилеца: Клубът, без който не можем - 75 години ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички