ЦСКА 1948 и Етър затварят шестия кръг от Първа лига


ЦСКА 1948 и Етър затварят шестия кръг от Първа лига
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1152 0

ЦСКА 1948 и Етър затварят шестия кръг от Първа лига. "Червените" ще се опитат да вземат първа победа под ръководството на Николай Панайотов, а мачът в Бистрица е от 20:30 часа.

Панайотов замени Атанас Рибарски и е най-младият на този пост в първенството със своите едва 28 години. Столичани продължават да имат проблеми в последните седмици, което доведе и до уволнението на треньора. В рамките на четири кръга ЦСКА 1948 събра седем точки след две победи на старта. От последните два кръга обаче се очакваха шест пункта, но нито един от двата опонента не бе надигран.

Първо Хебър си тръгна с точка от Бистрица, а миналата седмица и новакът Крумовград успя да спечели своето домакинство с минималното 1:0. В този двубой като титуляр се завърна възстановеният Ивайло Чочев, а дебют през втората част записа талантът Никола Илиев.

Етър пък продължава без победа в Първа лига, но поне вече има точка в своя актив, след като бе близко до такава с Черно море във Варна, но бе допуснат пълен обрат в резултата.

Миналата седмица „болярите“ поведоха с 2:1 в 60-та минута на своя гост Берое в равностоен двубой. Авансът обаче бе удържан само 18 минути, а крайният резултат 2:2 бе закономерен. А ето кой е най-младият отбор в Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички