Цяла Житница изпрати Милен Добрев в бял ковчег


Цяла Житница изпрати Милен Добрев в бял ковчег
Снимка: БГНЕС

2566 0

Щангистът Милен Добрев, който почина преди два дни от инфаркт, бе изпратен от почти всички жители на родното си село Житница в своя последен път. Той бе погребан в бял ковчег със златен обков.

"Струва ни се, че живеем живота си като свещичка, поставена на вятъра. Твоята свещичка угасна, но легендата за теб остава завинаги… Милен, бъди с нас и се моли за нас от небето", написаха в страницата на Народно читалището в Житница, откъдето организираха специално поклонение за талантливия спортист.

Олимпийският шампион от Атина 2004 г. бе изпроводен и от бившия президент на федерацията по щанги Антон Коджабашев. Той изрази недоволството си от факта, че не видя представители на горните нива на федерацията сред хората, дошли да отдадат последна почит на спортиста.

"Никой от тези плъхове - шефовете на федерация по вдигане на тежести, не дойдe, за да изпрати Милен. Той беше най-добрият човек, когото познавам!", заяви Коджабашев, цитиран от "Канал 3".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички