Цимбика: Полицията е виновна за безредиците на мача с Хърватия


Цимбика: Полицията е виновна за безредиците на мача с Хърватия
Снимка: БГНЕС

1477 0

Бившият шеф на стадион "Българска армия" Калоян Стоянов-Цимбика обвини полицията за безредиците, които се случиха на Националния стадион по време на мача България - Хърватия.

"Не е редно да се случват такива неща по стадионите, сподели пред "България Днес" Цимбика. - Винаги съм казвал, че съм твърдо против насилието по трибуните. Полицията е виновна за случилото се. Не си вършат работата. Плаща им се, а те нищо не правят. Трябва да са били наясно, че ексцесии по време на мача са напълно възможни. Не е публична тайна, че феновете на двата отбора не се обичат. Все пак играят балкански страни, а не ни гостува Бахрейн", допълни Стоянов.

Цимбика очаква националният отбор да играе пред празни трибуни следващия двубой, който е с Малта на 16 ноември. От УЕФА все още не е взето решение дали стадионът ще бъде затворен за фенове.

"Ще бъде абсолютно заслужено, ако ни накажат, смята Цимбика. - УЕФА си имат строги наредби, които спазват стриктно. Несправедливо ще е за футболистите да играят пред празни трибуни. Те не са виновни за случилото се по трибуните. Подкрепата от публиката ще им помогне във всеки двубой", завърши тартотът от агитката на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички