Чочев: В ЦСКА 1948 никой не ни е поставял цели за този сезон


Чочев: В ЦСКА 1948 никой не ни е поставял цели за този сезон
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1172 0

Голмайсторът към този момент на Първа лига - Ивайло Чочев, говори пред медиите след победата с 2:1 на неговия ЦСКА 1948 срещу Пирин. 

Халфът акцентира, че тимът е играл слабо през първата част срещу "орлетата", но второто полувреме с помощта на резервите е постигнат нужния резултат.

"Много труден мач, слабо първо полувреме за нас, поне според мен. Останахме с човек по-малко, което ни затрудни допълнително. Радващо е, че през второто полувреме успяхме да обърнем нашата игра с влизането на нашите резерви и така се поздравихме с трите точки", започна той.

"Това не ми цел, но наистина ще е приятно, ако завърша като голмайстор. Заради позицията, на която играя, това не ми е цел. Все пак, аз ще гледам да продължа да вкарвам голове и да помагам на отбора да печели точки. Ако стана голмайстор това за мен ще е плюс и награда", сподели Чочев на въпрос може ли да стане голмайстор на efbet Лига в края на сезона. 

"Никой в ръководството не ни е поставил цел. Ние играем всеки мач за трите точки. Накрая на сезона ще видим, колко точки ще съберем и дали ще можем да се класираме някъде в челните места"

"Очаква ни много труден мач срещу най-добрия отбор в България, 11 години става шампион и се представя добре в Европа и с най-добрите футболисти, може би. Отиваме там да покажем добра игра и да вземем някакви точки", коментира Чочев за предстоящия мач срещу Лудогорец.

"Така е преценил треньорският щаб. Видяхме, че момчетата се представиха добре в предишните два мача. Поздравявам ги. Надявам се да продължат с добрите игри. Аз се стремя да играя добре, пък те когато преценят...", завърши Ивайло Чочев относно решението на Младен Кръстаич да не го повика в националния отбор за контролите, които предстоят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички