Чочев обиден на Петев заради пейката срещу Италия


Чочев обиден на Петев заради пейката срещу Италия

1845 0

Ивайло Чочев е обиден на България и още не може да излекува раната от това, че бе резерва в мача срещу Италия на 28 март, твърди "България Днес".

На Апенините се прехласват по играта на полузащитника от Палермо, който отбеляза 3 гола в последните 2 мача от калчото. Той обаче отказва всякакви коментари и интервюта за България.

"На практика от всички медии в страната ми се обадиха, за да им съдействам за интервю с Чочев, но засега той отказва всякакви изявления, казва неговият мениджър Петьо Костадинов. - В края на месеца ще бъда при него в Италия и ще се опитам да го убедя да говори. Докато в нашата страна се пишеха най-различни спекулации по отношение на Чочев, успяхме да постигнем двегодишен договор с "Найки". Очевидно в тази компания са оценили по-добре неговия потенциал в сравнение с някои специалисти в България".

Вестникът твърди, че халфът е очаквал да бъде титуляр срещу Италия, най-малкото защото познава силните и слабите страни на "скуадрата". Ивайло Петев обаче го остави да гледа мача от пейката. В края на мача, когато трябваше да се търси победен гол, бе пуснат Валери Божинов, Той също играе в Италия, но във втора дивизия. Нападателят на Тернана не успя да направи нищо о срещата завърши 2:2.

В този период Ивайло Чочев все още се бореше за титулярно място в Палермо и не беше отбелязал нито един гол за италианския отбор.

"Чочев е един от двамата български футболисти, които играят в първенство от Топ 5 на Европа, коментира Емил Димитров, шеф на школата в Етрополе, от която тръгна Ивайло. - Другият е Димитър Бербатов в Монако, но той не иска да играе за националния отбор. Надявам се потенциалът и развитието на Чочев най-после да бъдат забелязани от някои специалисти в родния футбол".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички