Чочев или Златински - голямата въпросителна пред България и Петев


Чочев или Златински - голямата въпросителна пред България и Петев
Снимка: Getty images

1621 0

В четвъртък България ще изиграе ключова евроквалификация срещу Норвегия на стадион "Васил Левски", като Ивайло Петев има няколко въпросителни преди първия съдийски сигнал.

Най-голямата такава обаче е в средата на терена, и по-точно кой да замени останалия без отбор Владимир Гаджев. Халфът беше титуляр в последните няколко години, но беше изваден от състава, след като така и не си намери отбор през това лято.

Алтернативите пред Ивайло Петев са две - Христо Златински и Ивайло Чочев. Първият играе за Университатия Крайова и се представя отлично след трансфера си от Лудогорец и е титуляр във всеки двубой. Чочев, който записа страхотен втори полусезон в Палермо, не започна силно кампанията и след по-малко от 90 минути на терена е закован на пейката заради слаба форма.

Друга голяма въпросителна е кой да води нападението. Валери Божинов не е възстановен на 100%, но единствен е титуляр измежду Димитър Рангелов и Илиян Мицански.

Други въпросителни пред Петев няма, а с капитанската лента отново ще излезе Светослав Дяков. На вратата ще е Николай Михайлов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички