Черно море взе решение относно треньорския пост


Черно море взе решение относно треньорския пост

935 0

Никола Спасов ще остане начело на Черно море до края на сезона, съобщава вестник "Тема Спорт". Въпреки серията от лоши резултати напоследък, ръководството на варненци не планира промени в треньорския щаб преди шампионатът да завърши.

Вече в 7 поредни мача "моряците" са без победа. За последно те биха Локомотив (Пловдив) с 3:1 като гост на 28 ноември миналата година. Шефовете засега гласуват вот на доверие на Спасов, чиито договор е до края на сезона. На този етап той няма предложен нов такъв от страна на босовете.

Реално Черно море доиграва сезона, след като няма шансове за по-предно класиране, а и отпадна за Купата на България. На "Тича" имаха амбиции да догонят челниците и да се преборят за третото място и участие в Лига Европа за втора поредна година.

Шефовете на варненци ще решават за нов треньор в края на май. Според запознати, не е изключено Черно море да прибегне до услугите на нов наставник.

През миналия сезон Спасов спечели Купата и Суперкупата на България, като записа завинаги името си в клубната история. Именно успехите продължават да задържат специалиста на "Тича". На този етап и феновете са зад наставника.

Не е тайна, че босовете на варненци трудно се решават на радикални промени по отношение на треньорския пост, пише изданието.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички