Черно море съсипа Монтана с 4 гола за 14 минути


Черно море съсипа Монтана с 4 гола за 14 минути
Снимка: chernomorepfc.bg

854 0

Черно море унищожи Монтана с 4:0 при гостуването си на "Огоста" в мач от 15-ия кръг на "А" група. Успехът не помогна на "моряците" да се придвижат напред в класирането, но пък се доближиха само на точка зад петия Славия. Домакините остават на 9-ото място, което праща на бараж за оставане в елита. 

През първото полувреме нищо не предвещаваха краха на Монтана. Тимът дори създаде няколко опасности пред врата на Черно море. В 38-ата минута домакините поискаха дузпа за игра на Михаил Венков в наказателното поле. Малко след това изстрел на Балджийски беше избит от Китанов изби в корнер. След центрирането Асен Георгиев с глава прати топката над вратата.

Развръзката настъпи в разстояние на само 14 минути - между 63-ата и 77-ата. Първото попадение на Черно море бе дело на Бурабия. Футболистът на "моряците" се разписа след центриране отдясно на Васев.

Две минути по-късно Курьор увеличи гостите, след като бе изведен сам срещу вратаря и с прецизен удар не остави шанс на Христо Иванов.

В 67-ата минута Еуженио окончателно сложи точка на спора. Играчът бе изведен в коридор от Курьор и отбеляза за 0:3. Гостите обаче не спряха до тук. В 77-ата минута Вареа се разписа веднага след като се появи на терена. Асистенцията бе на Курьор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички