Черно море скача за честта на клуба и България в Минск


Черно море скача за честта на клуба и България в Минск

988 0

Днес от 18.00 часа Черно море ще опита да елиминира сериозния съперник Динамо (Минск), за да продължи напред в Лига Европа. "Моряците" завършиха у дома 1:1 с беларусите и са оптимисти, че ще постигнат положителен резултат в гостуването.

На плещите на варненци и на Берое лежи тежестта да спасят реномето на българския футбол в Европа, след срамното отпадане на Лудогорец от битката за Шампионска лига от скромния Милсами.

"Мисля, че сме добре подготвени. Има съвсем лека умора, но има и настроение и мисля, че всички отиваме с една и съща идея и цел - да преминем в следващия кръг", заяви старши треньорът Никола Спасов при заминаването на тима за Минск.

Спасов и колегата му Вук Рашович няма да правят промени в титулярните си състави в реванша. В редиците на домакините има голяма вероятност да има нов играч в групата за мача, но той ще остане на пейката. Домакините ще заложат на вратата на опитния Александър Гутор, а четворката пред него ще оформят Политевич, Бангура, Бегунов и Витус. В средата на терена ще си партнират Едигарян и Корзун, а по крилата ще оперират Адамович и Биков. Двамата в атака отново ще са Расадкин и Бечирай.

Вратата на варненци ще се брани от Александър Чанович, а четиримата в защита пред него ще са Станчев, Кулибали, Паланков и Венков. Пред защитата ще застанат Клок и Буркхард, а една идея по-напред ще е Мехди Бурабия. По крилата ще вършеят Симеон Райков и Матиас Курьор. Атаката на Черно море отново ще води Вилиян Бижев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички