Черно море си връща бразилец от ЦСКА


Черно море си връща бразилец от ЦСКА

1338 0

Треньорът на Черно море Никола Спасов обмисля да­ли да не върна в отбора Еденилсон Бергонси. До­говорът на халфа с ЦСКА изтича в края на юни и той не же­лае да го подновява.

Бразилецът на­прави два силни сезона при варненци (2012/13, 2013/14) и премина на "Ар­мията" през миналото ля­то със свободен тран­сфер.

Черно море ряд­ко си връща играчи, но Спа­сов вярва, че Бергонси мо­же да помогне на отбора в средата на терена за пред­стоящото участие в Лига Европа, пише "Тема Спорт". В ЦСКА той изигра само 11 мача, в които вка­ра само един гол, но дълго време бе контузен.

Днес трябва да стане ясна съдбата на халфа Мар­чин Буркхард. На "Ти­ча" продължават да оча­кват решението на поляка дали ще остане в отбора и през новия сезон. Както е известно, договорът на Буркхард изтече с приключ­ването на кампанията, но от клуба му предложиха да го удължи с още една годи­на.

31-годишният халф обаче поиска малко вре­ме за размисъл. Буркхард дойде във Варна, след като начело на тима застана Никола Спасов, и бързо се превърна в основен играч. Той изигра 19 мача и вкара 3 гола в А група, като има­ше съществен принос и за спечелването на Купата на България. Според запозна­ти полякът е получил оферти от клубове от ро­дината му и Кипър и зато­ва на този етап се бави с отговора на предложение­то от Черно море. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички