"Черно море" ще търси първа точка срещу лидерите в "А" група


"Черно море" ще търси първа точка срещу лидерите в "А" група
Снимка: chernomorepfc.bg

997 0

За първа точка от лидерите в "А" група през този сезон излиза днес отборът на "Черно море" при гостуването си на шампиона Лудогорец. Досега в кампанията "моряците" загубиха и трите си мача срещу първите три отбора в класирането. Възпитаниците на Никола Спасов паднаха у дома от разградчани (2:3) и "Левски" (0:1), а освен това отстъпиха и при визитата си в Ловеч на Литекс (0:1).

В последните си мачове варненци показват твърде неубедителен футбол, но засега изпълняват задачата си да се движат близо до призовите места. Ако искат обаче да се намесят сериозно в борбата за челото, трябва да започнат да печелят актив срещу най-силните в първенството.

Очаква се Никола Спасов да направи две промени в титулярния състав в сравнение с победата над Пирин в миналия кръг. По всяка вероятност като десен бек ще излезе новото попълнение Педро Еуженио. Срещу "орлетата" на тази позиция бе преквалифициран Даниел Георгиев, който обаче не се слави с особена бързина и би имал сериозни проблеми срещу скоростните флангови играчи на Лудогорец. Освен това на пейката ще седне един измежду Вилян Бижев и Живко Петков, тъй като "моряците" ще подходят по-предпазливо на „Лудогорец Арена".

Изненадващо специалистът извади от групата двама от чужденците - бившия полски национал Марчин Буркхард и португалеца Жиньо. Първият почти сигурно ще напусне „Тича" през зимата. На тяхно място сред 18-те попаднаха Вареа и юношата Мартин Костадинов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички