Черно море разпиля Верея и излезе начело в класирането


Черно море разпиля Верея и излезе начело в класирането

1081 0

Черно море безапелационно гостуването си на Верея във втория кръг на Първа лига с 4:0 и зае първото място в класирането с пълен актив след две срещи и голова разлика 5:0. Верея пък остава с точка в актива си след нулево реми с Берое в първия кръг.

Възпитаниците на Георги Иванов вкараха по два гола в отделните части, като през първите 45 минути точни за гостите бяха Сукуп в 4' и Мариян Огнянов в 28', а през второто полувреме Огнянов направи класиката в 77-ата, а Чунчуков оформи крайното 0:4 пет по-късно.

Пще в 4' Мариян Огнянов изведе по прекрасен начин Ондрей Сукуп зад отбраната на заралии, който технично прехвърли излезлия неразчетено Георги Аргилашки и изведе "моряците" напред в резултата. 

В 29' Черно море нанесе своя втори удар в мача. Авторът на първото попадение Сукуп центрира отдясно и Мариян Огнянов с глава прати топката във вратата на домакините. 

В началото на втората част Верея се опита да наложи натикс, но без успех. В 77' минута гостите направиха резултата класически. Чунчуков намери Зехиров, той отклони към Мариян Огнянов, който от втория опит насочи топката във вратата. Само седем минути по-късно Цветелин Чунчуков се възползва от грешка в отбраната на Верея и реализира първото си попадение с екипа на "моряците".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички