Черно море разби Етър с хеттрик на Курьор


Черно море разби Етър с хеттрик на Курьор
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

962 0

Черно море разби Етър (Велико Търново) в мач от втори кръг на Първа лига, игран в старата столица. "Моряците" се наложиха с 4:0 над своя съперник и се изкачиха временно на първо място в класирането. "Виолетовите" са на последно място, тъй като са единственият тим, който няма дори спечелена точка. За успеха днес помогна една от звездите на варненци - Матиас Курьор, който се отчете с хеттрик. Едно попадение добави и резервата Денислав Ангелов.

Курьор откри на стадиона във Велико Търново още в 4-ата минута. След центриране от корнер той се извиси и с прецизен удар с глава откри резултата. Пет минути по-късно той удвои преднината на своя тим, след като при ново центриране от корнер Даниел Димов му свали топката и той стреля безпогрешно с десния си крак. Минута по-късно Етър можеше да върне един гол след изстрел от малък ъгъл на Огнянов, но Дюлгеров се намеси с вещина. В 38' вратарят на "моряците" отново се намеси решително след удар на Пехливанов.

През втората част великотърновци имаха няколко шанса да намалят изостването си, но не оползотвориха никой от тях. В 67' Пехливанов стреля над вратата, а 4 минути по-късно изпусна най-сериозния си шанс, след като Панов 2 пъти изчисти от голлинията.

В 77' Курьор вкара третия си гол в мача, след чудесно разиграване с Иса, останали лице в лице с вратаря. Крайният резултат в мача бе оформен в 85', след като Иса намери влезлият като резерва Денислав Ангелов по чудесен начин, той овладя и стреля. Ударът му се превърна в четвъртия гол на варненци в срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички