Черно море излъга Славия в края и открадна точка


Черно море излъга Славия в края и открадна точка
Снимка: http://chernomorepfc.bg/bg/

1079 0

Отборът на Славия завърши наравно срещу Черно море в мач от 1-вия кръг на новия сезон в Първа лига. "Белите" не успяха да спечелят домакинството си на стадиона в квартал "Овча купел", въпреки че водеха с 1:0 до последната минута на срещата. Андреа Христов след изпълнение на ъглов удар откри резултата в началото на първата част, но в самия край на двубоя Стефан Велев изравни.

В 6-тата минута футболистите на Златомир Загорчич стигнаха до попадение. След центриране от ъглов удар на Георги Йомов топката попадна на главата на Андреа Христов, който прецизно я насочи в опразнения ъгъл на вратата на Иван Дюлгеров – 1:0! След попадението отново Славия бе по-активният тим и създаде няколко ситуации пред вратата на Черно море, като в основата на нападенията бяха Георги Йомов и Филип Кръстев. В 38-мата минута Йомов опита хубав удар отдалеч, но не успя да отбележи. В 43-тата минута Йомов намери Радослав Кирилов, но той не успя да вкара топката в опразнената врата на Черно море.

В началото на втората част Славия отново създаде опасност чрез статично положение, но Дюлгеров се намеси. В средата на втората част двата тима се поумориха и темпото на игра спадна. В 75-тата минута Георги Йомов стреля опасно от пряк свободен удар и бе много близо до втори гол, но вратарят на Черно море отново се отчете с блестяща намеса. В последната минута обаче "моряците" стигнаха до гол. Стефан Велев бе най-съобразителен след разбъркване в наказателното поле на Славия и направи резултата 1:1!

Така Славия и Черно море започват новия сезон с равенство. Двата тима имат по една точка, колкото имат още Арда, Монтана, ЦСКА и ЦСКА 1948. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички