Черно море прибира разочаровал в Славия


Черно море прибира разочаровал в Славия
Снимка: БГНЕС

1557 0

Черно море може да се подсили с нападател, минал през Ливьрпул, пише "Тема Спорт". Става въпрос за 22-годишния Вилян Бижев, който подписа с мърсисайдци на 31 август 2011 година, но така и не успя да се наложи. После бе преотстъпван на немския Фортуна Дюселдорф и норвежкия Старт. През есента бившият младежки национал рита за Славия. Той записа 10 мача и 1 гол, но това не се оказа достатъчно за наставника на "белите" Иван Колев, който го освободи.

На първата тренировка на варненци в сряда старши треньорът Никола Спасов обяви, че клубът преговаря с нападател от България. Черно море се раздели през тази зима с Мирослав Манолов и ще търси задължително подсилване в атака. Бижев бе в плановете за зимна селекция и на Ботев Пловдив.

В същото време стана ясно, че вратар ще напусне "Тича". Това е третият страж на моряците Христин Христов. 19-годишният футболист, който пази главно за дубъла през есента, е преценил, че трудно ще се пребори за място и е решил да потърси реализация в друг отбор. Наскоро варненци привлякоха сръбския вратар Александър Чанович. Тимът бе напуснат от Илко Пиргов, чийто договор изтече, а титулярят Георги Китанов е контузен и ще е готов за игра чак в края на март. Никола Спасов има като опция пред себе си и Илия Николов.

Дотук Морето привлече още халфа Петър Златинов, а защитникът от Доминиканската република Алфонсо Марте е на проби.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички