От Левски обявиха първия си нов за 2015 година


От Левски обявиха първия си нов за 2015 година

1840 0

"Левски" вече работи усилено по селекцията си през зимния трансферен прозорец, като е ясно името на първото ново попълнение.

Това е Сашо Александров от Черно море, който вече е подписал договора си със "сините" и още на 7-и януари ще се включи в първия ден от подготовката на "сините".

Както е известно, 26-кратните шампиони имат доста проблеми със състава, а Пламен Крумов записа много слаб есенен полусезон, заради което ще бъде освободен от клуба.

Александров, който има мачове и за националния отбор, действа именно на този пост, а старши-треньорът Стойчо Стоев обеща да има още нови попълнения, и то преди лагера в Анталия, който почва след по-малко от две седмици. 

”Александров е наш играч и ще играе в Левски, като на седми ще стартира подготовка с нас. Той няма да бъде единственото попълнение на този пост. Преговаряме с чужденец, но няма да казваме името му. Искаме повече от обявените предварително 3-4 нови играчи. Орлин Старокин обаче не е сред тях. С Георги Иванов-Гонзо искаме да сме готови със селекцията до заминаването на лагера в Турция на 18 януари. Нямаме намерение да чакаме нови играчи в Анталия”, коментира Стоев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички