Черно море победи Ботев Враца и се залепи зад топ 6


Черно море победи Ботев Враца и се залепи зад топ 6
Снимка: Официален сайт на Черно море

1035 0

Черно море победи с минимална разлика при 2:1 Ботев Враца в мач от българската Първа лига. "Моряците" стигнаха до успеха след две красиви попадения. С триумфа отборът се залепи на 7-ото място с равни точки (18) с 6-ия Арда, но и цели 2 мача повече.

Резултатът бе открит в 32-рата минута на "Тича", когато Файсел Касми проби отдясно, влезе навътре и стреля в близкия ъгъл от позиция извън наказателното поле. В края на полувремето гостите имаха голям късмет, защото изравниха чрез комичен гол.

Вратарят на Черно море боксира топката при центриране от ъглов удар, но тя срещна главата на Аласан Н'Диайе и влезе в мрежата му. Все пак "моряците" стигнаха до успеха след много красиво и трудно изпълнение на Матиас Курьор в 79-ата минута, когато намери прекрасно топката от въздуха.

Ботев Враца остава на позиция след Черно море, като има 3 точки по-малко, но и мач пасив. Следващият двубой на "моряците" е срещу Славия, докато врачани гостуват на шампиона Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички