ЦСКА 1948 осъществи изненадващ трансфер, взе звезда от елита


ЦСКА 1948 осъществи изненадващ трансфер, взе звезда от елита
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА 1948

2385 0

Изненадващ трансфер осъществи днес втородивизионният клуб ЦСКА 1948. Той привлече бившия нападател на Етър Даниел Младенов, който стана тяхно първо зимно попълнение. Младенов идва като свободен агент, след като наскоро разтрогна с великотърновския клуб. Договорът му е за 2 години. 

"Привлече ме най-вече огромната амбиция на ЦСКА. Разтрогнах с Етър и бях на път да приема оферта от чужбина. В този момент дойде предложението от ЦСКА, което е близко като условия, но тимът има много по-високи цели, а и съм на час от дома“, заяви Дани Младенов пред клубната телевизия на ЦСКА 1948.

32-годишният нападател е реализирал 90 гола в над 250 мача в професионалния футбол. Едва тази година той дебютира за националния отбор след серия силни мачове за Етър. Младенов обяви целите си в новия си клуб.

"Разбира се, че тимът ще се пребори за първото място. Колкото до турнира за Купата – в България се познаваме отлично, нито един резултат между ЦСКА и Локомотив няма да е изненада", посочи кюстендилецът. А коя звезда на ЦСКА 1948 може да се озове в Левски вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички