България - Хърватия


България - Хърватия
Снимка: Иван Йочев

3590 0

България посреща Хърватия в мач от група "H" за Евро 2016. Срещата започва в 21:45ч. на стадион "Васил Левски". Това е много труден за прогнозиране мач. Какъвто и да е изходът от него това няма да бъде счетено за голяма изненада.

До момента, двата отбора са изиграли по една среща в тези европейски квалификайции. Нашите се наложиха с 2:1 над Азербайджан насред Баку. От своя страна хърватите взеха рутинна победа с 2:0 срещу аутсайдера Малта.

Поради добрия старт и на двата отбора, предполагаме че сега те ще направят всичко възможно, за да не загубят срещата.

Помежду си, България и Хърватия са изиграли шест мача, като предимството е на страната на гостите - те имат три победи и две равенства. Водещите букмейкърски къщи също смятат хърватите фаворити.

Селекционерът на "лъвовете" Любо Пенев няма кадрови проблеми със състава си, като само Емил Гъргоров-Бадема е аут от мача, заради контузия. Трайно травмиран е Иван Иванов. За Хърватия срещата пропуска Деян Ловрен.

Несъмнено, "шахматистите" са класен състав и в последните години рядко пропускат финалите на голям футболен форум. В момента в отбора им има футболисти от Реал (Мадрид), Барселона и Атлетико (Мадрид).

Все пак, няма как победата срещу Азербайджан няма как да не даде допълнителна мотивация на нашите момчета. Като прибавим към това и подкрепата на поне 30 000 зрители на стадиона, то можем да се надяваме поне на точка от този мач. Все пак считаме за по-разумно да заложим на това, че и двата отбора ще отбележат гол.

Прогноза: България - Хърватия ГОЛ/ГОЛ. Коефициент: 2:00

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички