Любо Пенев: Уважаваме Хърватия, но не ни е страх от никого


Любо Пенев: Уважаваме Хърватия, но не ни е страх от никого
Снимка: БГНЕС

7110 0

Селекционерът на националния отбор по футбол Любослав Пенев е спокоен преди втория мач за България от група "Н" в квалификациите за Европейското първенство през 2016 година.

"Лъвовете" посрещат Хърватия на стадион "Васил Левски" в петък от 21:45 часа. Тимът на Любо Пенев започна отлично квалификациите с победа с 2:1 като гост на Азербайджан, докато "шахматистите" спечелиха с 2:0 срещу Малта у дома.

"От четири-пет дни сме на лагер и се готвим доста комплексно. Ще играем срещу един от фаворитите в групата. Сигурен съм, че футболистите са разбрали информацията, която им беше предадена. Готови сме, тренираме добре, подготвени сме. Познаваме добре отбора на Хърватия. Уважаваме съперниците си, но не се страхуваме от никого" - каза Пенев на пресконференцията си преди двубоя.

"Готов съм със състава. Всички, които са в групата, могат да бъдат титуляри или резерви. Всички футболисти имат еднакъв статут и трябва да се борят за мястото си" -  заяви още той.

"Няма да водя за първи път отбора в мач за квалификации, така че съм вътрешно спокоен, въпреки че съм може би малко по-темпераментен. И преди сме показвали самочувствие в мачовете с Чехия и Италия. И то самочувствие с покритие, което ме интересува мен" - завърши националният селекционер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички