Бразилец се закани на Лудогорец: Готови сме да го победим


Бразилец се закани на Лудогорец: Готови сме да го победим
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1470 0

Бразилецът с български паспорт Диего Фераресо говори пред клубния сайт на Ботев Враца. Бранителят говори преди домакинството на Лудогорец, насрочено за последния ден от седмицата.

"Ние сме готови за този мач. За мен това е един от най-хубавите мачовете. Те са шампиони. Преди два дни биха Рома. Готови сме да го направим на нашия стадион. В България всеки може да вземе точки от всеки. Лудогорец и още 2-3 отбора в България са доста добри. Ние обаче играем в нашия дом и феновете ще дойдат да ни подкрепят. Мисля, че ако играем добре, може да вземем нещо", подчерта Фераресо.

"Мисля, че за нас е много добре, че разполагаме с всички футболисти, които бяха контузени. Това е важно за нас, защото ни помагат много на терена.

Да, имаше треньорска смяна. Новият треньор не го познавам толкова добре, но съм убеден, че е дошъл да направи нещо хубаво. Предполагам, че ще може да вземем трите точки. Има настроение в отбора – на терена, в съблекалнята, навсякъде има настроение.

 

Мисля, че загубихме много точки. Можеше да спечелим срещу Берое, срещу Септември, със Славия. Поне още 9 точки можеше да вземем. Отборът е по-добър от миналата година.

Феновете трябва да ни повярват и да ни подкрепят. Ние правим всичко възможно, за да радваме хората. Всички се раздават на терена и да направим хубав мач", заяви футболистът.

Вижте какво каза старши треньорът на Лудогорец след победата над Рома!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички