Бранеков: Не е честно да не играем в Лига Европа


Бранеков: Не е честно да не играем в Лига Европа

745 0

Капитанът на Локомотив (София) Александър Бранеков смята, че не е честно, че отборът се класира за Лига Европа, но няма да може да участва в турнира, тъй като не получи лиценз.

"Всички момчета съжаляваме, че спечелихме квота за Лига Европа чрез третото място, но няма да участваме в нея. Не е честно", заяви пред „Тема спорт“ футболистът.

Относно бъдещето на клуба Бранеков сподели: "Засега нямам никаква яснота. Преди няколко дни говорих със спортния ни директор Кристиян Добрев. Той ми каза, че за "А" група ще получим лиценз. Повече не зная".

"На доста хора ни изтичат договорите през юни. На този етап не сме разговаряли за нови, така че всеки сам може да прецени дали да остане или да си търси друг отбор. Аз лично още не зная какво да предприема. В средата на месеца трябва да се съберем за първа тренировка. Надявам се преди това да има яснота какво се случва с отбора, с футболистите, с лиценза. Доста време стана без никакво решение. Не е добре това", добави още футболистът.

Локомотив (София) изигра много силен сезон, но бъдещето на клуба е неясно заради ситуацията с отнетия лиценз.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички