Ботев Враца стигна до обрат с 10 души срещу Пирин и мечтае за оцеляване в Първа лига (ВИДЕО)


Ботев Враца стигна до обрат с 10 души срещу Пирин и мечтае за оцеляване в Първа лига (ВИДЕО)
Снимка: Velizar Eremiev / LAP.bg

1192 0

Ботев Враца победи с 2:1 Пирин в мач от 31-ия кръг на Първа лига, част от последната шестица. Гостите грабнаха победата в Благоевград с 10 души и след важен за тях обрат.

Развой на срещата

Пирин взе водачеството в осмата минута, когато Меси Биатумусока направи грешка след връщане на топката от Мартин Ачков, която бе отнета от Иван Тасев и изпратена във вратата на Красимир Костов. В добавеното време на първото полувреме, Мартин Ачков успя да вкара страхотен гол от пряк свободен удар, изравнявайки резултата на 1:1.

С началото на втората част, сценарият се повтори - Ботев Враца вкара гол. Браян Переа получи дълъг пас, навлезе с топката и изпрати центриране в наказателното поле. Въпреки че Бубакар Траоре не успя да я докосне, топката достигна непокрития Мартин Смоленски, който отбеляза за 1:2 в 49-ата минута.

След пет минути игра, Ботев Враца остана с един играч по-малко, тъй като Браян Мендоса беше изгонен с директен червен картон. В добавеното време на срещата Иво Андреев свири дузпа за Ботев Враца за нарушение на Абу срещу Даниел Генов. Зад топката застана Браян Переа, но тогава Иво Андреев отиде лично да преразгледа на ВАР монитора нарушението и отмени наказателния удар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички