Преди ЦСКА - Левски: Николай Костов отговори на най-важния въпрос и се оплака от едно


Преди ЦСКА - Левски: Николай Костов отговори на най-важния въпрос и се оплака от едно
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2005 0

Наставникът на Левски - Николай Костов, даде традиционната пресконференция преди мача на "сините" срещу вечния съперник ЦСКА. Специалистът говори за това на кой вратар ще заложи, като също така разкри, че тима от "Герена" се е интересувал от бившия вече страж на Локомотив Пловдив - Динко Хоркаш.

Думите на Николай Костов преди ЦСКА - Левски

"Очакванията са ми да са различни, тъй като смениха треньора, но ние нямахме база за сравнение, тъй като отбора игра малко по-зле в предишното дерби. Очаквам да има ралзика в играта на ЦСКА. Трябва да играем по начин, по който да победим. Всеки мач е сам по себе си различен", сподели Николай Костов.

Още: Преди дербито с Левски - феновете на ЦСКА скочиха на "синьото БФС"

"Мачът с Берое бе много важен - не толкова за трите точки, колкото да се успокоят футболистите. Допуснахме грешки тогава и видимо имаше напрежение. Беше важно този мач да го спечелим, а сега мислим за други неща - преследваме трите точки, това е нашата цел".

"Имаме по-големи надежди, тъй като групата се напълни. Фабио Лима и Петков са готови. Остриетата са тук - Лима и Петков, без тях бяхме беззъби в атака".

"Най-вероятно на вратата ще бъде Пламен Андреев. Менталното му състояние е добро, длъжен е да покаже характер. Трябва да покаже, че е възмажал, а що се отнася до Фабио Лима ще видим дали е готов за 90 минути. Искрено се надявам да изиграе в добро темпо 80-90'".

"Много го искахме този вратар (бел. ред. Динко Хоркаш), даже направихме връзка с него и агентите му, но нямаме резултат, за да мога да отговоря".

"Надяваме се да е справедливо. През целия шампионат сме с усещане за несправедливост - в много от мачовете, които загубихме. Не сме се оплаквали, винаги сме гледали да сме търпеливи. Надяваме се със смяната на ръководството да се смени усещането в нас", завърши родният специалист.

Още: За 5 играчи на ЦСКА с общо 589 мача за клуба и за 3-ма от Левски: Последен "червено-син" дуел?

Георги Миланов готов отново да играе в Левски: Мачът с ЦСКА може да е повратна точка

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички