Ботев Враца с втора поредна победа, след като надигра и Монтана


Ботев Враца с втора поредна победа, след като надигра и Монтана
Снимка: Страница на Ботев във Фейсбук

2058 0

Отборът на Ботев Враца спечели домакинството си на Монтана с 2:0 в откриващия мач от 7-ми кръг на сезона в Първа лига. Футболистите на Антони Здравков бяха по-добрият тим на терена и заслужено достигнаха до успеха след попадения на Димитър Буров и Даниел Генов.

Двата отбора изиграха равностойно първо полувреме, но в самия му край домакините стигнаха до откриване на резултата. Том бе изведен по десния фланг, след което центрира в наказателното поле и включилият се на скорост Димитър Буров бе точен - 1:0! Играчите на Антони Здравков започнаха по-добре втората част и в 58-мата минута това се увенча с успех. Петър Атанасов намери по отличен начин Даниел Генов, който направи безпомощен вратаря на Монтана, реализирайки за 2:0!

Това бе втори пореден успех за тима на Ботев Враца, който в миналия кръг се справи с отбора на Царско село. С днешния си успех врачани се изкачват на 7-мо място в класирането, след като вече имат актив от 10 точки. Загубата за Монтана означава, че отборът остава с 8 точки и вече е на 9-то място в подреждането.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички