Ботев (Враца) с перфектен мач срещу Етър


Ботев (Враца) с перфектен мач срещу Етър
Снимка: Оф. сайт на Левски

997 0

Ботев Враца изигра най-добрия си мач от влизането си в Първа лига. Възпитаниците на Сашо Ангелов спечелиха с 2:0, а резултатът можеше да е още по-впечатляващ, ако не бяха многото пропуски пред вратата на гостите от столицата на Второто българско царство.

Големият герой в мача беше Петър Атанасов, който се разписа на два пъти, с което се изравни на върха в голмайсторската листа в шампионата с Мауридес от ЦСКА.

В 28-ата минута се стигна до атака, в която Петър Атанасов получи пас от Йордан Апостолов, преодоля с няколко финта Димо Атанасов и след шут от десетина метра не остави шанс на Иванов - 1:0 за Ботев (Враца).

В 65-ата минута Петър Атанасов удвои преднината на тима си, след като получи добра топка от Атанас Фидадин. При първия си опит на вкара топката Атанасов стреля в защитник на Етър, след което топката попадна отново в краката му и този път нападателят намери вратата на гостите с помощта на левия страничен стълб.

Това беше втора поредна победа за новака в Първа лига, който в миналия кръг стигна до 2:1 срещу Септември (София). Етър е с 4 точки в актива си на 12-о място в подреждането.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички