Ботев Враца няма пари за път, издирват кмета с Интерпол


Ботев Враца няма пари за път, издирват кмета с Интерпол
Снимка: Иван Йочев

1392 0

Ботев (Враца) няма да играе мача си с Павликени от 15-ия кръг на Северозападната "В" група в неделя. Това обявиха днес футболистите и треньорите на врачанския клуб.

"Няма да пътуваме, защото няма с какво. Липсва превоз, излъгаха ни, че ще има лагер, не ни дадоха заработените заплати... Цяла седмица се опитваме да се срещнем с новоизбрания кмет на Враца г-н Калин Каменов, който се оказа неоткриваем. По-лесно щеше да е да го обявим за издирване в Интерпол!", заяви треньорът Атанас Джамбазки.

Неговият помощник Георги Мечечиев допълни, че подозира, че някой умишлено води отбора към разпад, за да помага на друг клуб, но не уточни какво и кого има предвид.

"Чухме от г-н Каменов, че ще прави оздравителна програма. Ние сме здрави и сме лидер в групата, каква оздравителна програма ще прави на здрав и боеспособен човек?! Мислехме, че идва от спортното министерство, а той за една седмица съсипа тграденото от нас с месеци", допълни Мечечиев.

Футболистите и треньорите, които днес трябваше да заминат за лагер в Горна Оряховица, си тръгнаха разочаровани от стадион "Христо Ботев" във Враца. Според тях няма вариант дори юношите старша възраст да изиграят двубоя, тъй като няма кой да нареди на формацията да тръгне за Павликени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички