Ботев (Враца) изпусна Дунав (Русе) у дома


Ботев (Враца) изпусна Дунав (Русе) у дома
Снимка: Страница на Ботев във Фейсбук

1882 0

Ботев (Враца) не успя да се пребори за третата си победа през сезона в Първа лига и завърши 0:0 с Дунав (Русе) у дома. Тази точка постави врачани на десетата позиция във временното класиране, а русенци - позиция по-нагоре.

През целия мач Ботев имаше предимство при владеенето на топката и създаването на положения, но това тимът не успя да оползотвори с попадение. Дори през първото полувреме по-добрите възможности бяха за гостите - Стефан Христов се отчете с 2 точни удара към вратата.

След почивката Сашо Ангелов включи в игра Доминик Янков и това придаде острота в играта на врачани. Именно той в 51' стигна до най-чистото положение в мача дотук - младокът получи добър пас, освободи си пространство между четирима играчи на съперника и стреля, но нацели гредата.

В 69' врачани можеха да открият резултата след чудесна комбинация, завършена от Георги Вълчев. Благой Макенджиев обаче се намеси по чудесен начин и спаси. Три минути по-късно отново Янков бе в основата на добра възможност за Ботев. Той овладя с лекота и стреля от границата на наказателното поле, но топката мина покрай вратата. В 79' Ботев (Враца) стигна до нов пропуск - Доминик Янков центрира, Домовчийски отигра с глава, но над целта. В добавеното време Вълчев стреля над вратата от добра позиция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички