Борислав Михайлов проведе среща със спортния министър Димитър Илиев - какво обсъдиха? (СНИМКА)


Борислав Михайлов проведе среща със спортния министър Димитър Илиев - какво обсъдиха? (СНИМКА)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1030 0

Президентът на БФС - Борислав Михайлов, е провел работна среща с министъра на младежта и спорта - Димитър Илиев, разгласиха от родната Централа с публикация в официалния си сайт.

Двамата са обсъдили "перспективите за развитие на българския футбол" и са дискутирали "възможностите за финансиране на детско-юношеския футбол, съвместни инициативи и инфраструктурни проекти".

От Българския футболен съюз припомниха и че благодарение на активната си работа по програмите на УЕФА и ФИФА са успели да финансират и реализират "инфраструктурни проекти за над 12 милиона лева в над 20 населени места у нас, а в момента на различен етап на изграждане са още 8 нови терена".

Ето какво гласи цялата публикация на БФС:

"Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев прие президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов на работна среща, по време на която бяха обсъдени перспективите за развитие на българския футбол.

По време на събитието бяха дискутирани възможностите за финансиране на детско-юношеския футбол, съвместни инициативи и инфраструктурни проекти.

Голяма част от обсъжданите теми са залегнали в дългосрочната Стратегия за развитие, приета от Общото събрание на БФС, което се проведе през миналата година. Реализацията на програмите и проектите по нея са приоритет в работата на футболната централа в пряко сътрудничество с местните и държавните структури.

Само през последните 5 години БФС, благодарение на активната си работа по програмите на УЕФА и ФИФА, успя да финансира и да реализира инфраструктурни проекти за над 12 милиона лева в над 20 населени места у нас, а в момента на различен етап на изграждане са още 8 нови терена".

*Четете последните новини от българския футбол в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички